Online hiteligénylés során a maximum igényelhető összeg 5.000.000 forint.

A teljes hiteligénylést intézheti akár az otthonából, interneten keresztül kényelmesen és gyorsan. Az online folyamat bármikor kezdeményezhető, ezen belül a videós azonosítás azonban hétköznap 10:00- 18:00 között indítható számítógépről, tabletről, mobiltelefonról, mely alatt kollégánk folyamatosan segítségére lesz. Az igénylési folyamat néhány percet vesz igénybe pár adat és nyilatkozat megadásával.

Online hiteligénylés akkor kezdeményezhető, ha az igénylő rezidens magyar állampolgár, jövedelemként magyarországi munkáltatótól forintban érkező alkalmazotti, KATA szerint adózó vállalkozói munkabért, vagy magyarországi nyugdíjat tud igazolni, illetve vállalja, hogy a kölcsönszerződés mellett Szimpla lakossági bankszámlaszerződést köt, amelyhez Netbank, Elektronikus kivonatküldés és Telebank szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés is kapcsolódik.

online igénylés

Miért előnyös online igényléssel elkezdeni a szerződéskötést?

Általános információk

Bankszámla

A kölcsön online történő igénylésével az ügyfél vállalja, hogy a kölcsönszerződés mellé Szimpla lakossági bankszámlaszerződést köt, amelyhez Netbank, Elektronikus kivonatküldés és Telebank szolgáltatás igénybevételére vonatkozó szerződés is kapcsolódik.

Online igénylés során kért személyi dokumentumok:
  • Érvényes személyi igazolvány vagy kártya formátumú vezetői engedély, vagy útlevél
  • Lakcímkártya
Elfogadható jövedelmek:
  • Magyarországi jövedelem Forintban, magyarországi munkáltatótól. (Jövedelemnek számít: Alkalmazotti, vagy KATA szerinti adózó vállalkozói munkabér vagy nyugdíj)
  • Határozatlan munkaviszony
Jövedelmet igazoló dokumentumok:
  • 3 havi bankszámlakivonat PDF formátumban feltöltve, vagy papír alapú kivonatot lefotózva és képformátumban feltöltve
  • Alkalmazotti jövedelem és 3.000.000 Ft hitelösszeg feletti igénylés esetén szükség van a Jövedeleminformációs Rendszerből (JIR) lekért elektronikus keresetkimutatás lekéréséhez való hozzájárulásra.

Mi az az online igénylés?

Hiteligénylését intézheti az interneten keresztül kényelmesen és gyorsan akár az otthonából, a videókamera segítségével biztosítva van a személyes találkozás teljes élménye.

Az online folyamat bármikor kezdeményezhető, ezen belül a videós azonosítás azonban hétköznap 10:00-18:00 között indítható számítógépről, tabletről, mobiltelefonról, mely alatt kollégánk folyamatosan segítségére lesz.

Online igénylés esetén banki döntést követően akár 2 napon belül folyósítjuk a kölcsönt, hiánytalan hiteligénylés és megfelelő jövedelmet igazoló kivonat benyújtása esetén.

Technikai feltételek

Alkalmas eszközök:
Asztali számítógép (PC), Laptop (notebook), Mobiltelefonok (okostelefonok): Android OS 4+ és Chrome alkalmazás, vagy Android 5+ beépített Chrome böngészővel, iOS Safari 11+ böngészővel

Támogatott böngészők:
Google Chrome v44 vagy frissebb,Mozilla Firefox v39 vagy frissebb Opera (2 évre visszamenőleg), Microsoft Edge 15+, Safari 11+ (a Safari 8-10 verzió esetén a szolgáltatás böngésző kiegészítővel használható)

Internetkapcsolat:
Minimum ADSL kapcsolat (1 Mbps vagy nagyobb sávszélesség javasolt). Chromebook felhasználóknál 3G vagy szélesebb kapcsolat (WIFI használata javasolt)

Hardware követelmények:
(Web)kamera, Processzor: Intel Core i3, i5 vagy i7 sorozat (AMD vagy egyenértékű), RAM: Minimum 2GB

Kapcsolódó ajánlataink
Tekintse meg további termékeinket is!

Folyószámla hitelkeret

Gyakran van váratlan kiadása? Rugalmas megoldást nyújt szabadon felhasználható Folyószámla hitelkeret termékünk, ami azonnali likviditást biztosít, kezdeti vagy fix költségek nélkül.

Hitelkártya

Ismerje meg a hitelkártyában rejlő lehetőségeket! Szabad felhasználás, egyszerű igénylési feltételek, gyors ügyintézés, kártyás vásárlásai után pedig pénzvisszatérítés.